Организация „Подари Любов“ продава благотворително мартеници утре във Варна

Утре във Варна, ще се продават мартеници с кауза на Фермерски пазар до ФК, научи BudnaVarna.com. Всеки които желае да си закупи мартеница, може да заповяда от 10 до 16 часа, споделя още организатора Енчо Боев.

#мартенициСкауза на Фермерски Пазар

На 27.02.22г. от 11:00ч до 16:00ч ще бъдем на Фермерски Пазар Варна пред ФК, където ние, доброволците от Фолклорен Танцов клуб „Еньовче“, ще ви запознаем с каузата тази година.

 Събраните средства ще бъдат дарени на отделението по Детска хирургия в МБАЛ ”Св. Анна” АД, гр. Варна.
Финансите ще бъдат насочени за закупуването на лазерна система FIRE-XEL, която ще позволи да се решат редица медицински проблеми, като даде възможност за извършване на минимално инвазивни оперативни намеси. Устройството осигурява 15 различни режима на работа за безкръвно и амбулаторно лечение на различни проблеми.

#мартенициСкауза на Фермерски Пазар


В отделението по детска хирургия в МБАЛ ”Св. Анна” АД, гр. Варна се извършват целия обем хирургически интервенции при вродени и придобити заболявания на белия дроб и храносмилателната система на деца от 0 до 18 год. В отделението се лекуват деца от регионите Варна, Бургас, Добрич, Русе, Разград, Шумен, Силистра.


За да бъде закупена лазерната системаса необходими още 14 000 лв. И тази година в кампанията всички #мартеницискауза са ръчно изработени от танцьори и приятели на ФТК „Еньовче“. Не е важно да правиш нещо грандиозно, за да успееш да помогнеш или да направиш някого щастлив. Отворете сърцата си и ще се видим в неделя пред ФК. Ще се радваме да има повече хора, които да се включат в кампанията чрез закупуване на мартеничка, или просто чрез споделяне на инициативата или събитието с близки и приятели.

#мартенициСкауза на Фермерски Пазар

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

one + 6 =