Катаджии спират шофьор в супер странна поза! Колата му – кош за боклуци

Повечето мъже шофьори обичат да поддържат интериора на автомобила си в идеално състояние, но всяко правило си има изключение. Такъв е случаят с германец, който е превърнал колата си в кофа за боклук, съобщава 24rhein.de, предаде AutoMedia.

Полицията в град Есен спряла автомобила за проверка, след като служителите на реда забелязали странната поза на неговия шофьор. Той седял много близо до волана, а след спирането трудно излязъл от салона. Това, което заварили униформените в колата, направо ги шокирало.

Целият салон – от предната седалка до багажника, буквално бил затрупан с боклуци. Сред тях е имало пакети от заведения за бързо хранене, кутии, бутилки, торби и някакви парцали, като на практика не остава място за самия шофьор. Боклукът има дори под седалката на шофьора, като във всеки момент той може да попадне под педалите и да причини инцидент.

Собственикът е глобен за пропуснат технически преглед и му е даден срок да изчисти автомобила си. От видеото става ясно, че това няма да е лесно и ще трябва специален контейнер, за да се изхвърли целия боклук.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!