Гаджето на Киро Скалата се омаза в ефир

Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на „Черешката на тортата“ с пълната липса на умения в кухнята, но огромни претенции.

Представената като модел, певица и организатор на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута.

Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като домат шмеркезе, като за първи път виждаше пош. Купи готов боб от буркан, а опитът й да нареже краставицата на кубчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни.

„Още като я видях как бели краставицата… стана ясно“, пише зрител.

Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, като накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със скалата.

Той е един от големите победители в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той успя да се скара с Люси Илирионов за калориите в храната, но грабна плакета. После Скалата набута Анита Мейзер, която акостира буквално от затвора в предаването и също взе победата, пак с негова помощ, пише Hotnews.bg.

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването.

„Шеф Манчев, откъде го изкопа това недоразумение в кухнята! По-голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка.

„От къде се взе това същество, обстановката е пълен кич…, не може да готви, не може да създаде приятна обстановка, масата зле подредена, не знам какво изобщо прави в това предаване, ще ме откажат да го гледам, тази кифла няма място в това предаване“, коментира друга.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply