Щерката на Ванко 1 шашна с това откровение

Дъщерята на Ванко 1 – Ивана Главчева отново привлече вниманието, този път с любопитно откровение, което предизвика бурни реакции сред последователите й в социалната мрежа.

Наскоро брюнетката сподели интересен цитат, свързан с красотата, който явно е и нейната представа за външен вид, а и не само за външен, а и за чисто човешки качества.външния вид. 

„Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид“, гласи цитата, а Ивана сякаш се припознава в смисъла му. Оставяме на вас да прецените права ли е в преценката си.

Щерката на Ванко 1 не е известна с корекции по тялото и лицето си (може би в устните има малко хиалурон), и именно това е една от причините вероятно да споделя подобна мисъл.

Наскоро името на щерката на Ванко 1 се свърза с влогъра Васил Андонов, по-известен като Pickpukk и Андон, защото двамата посрещнаха заедно Нова година в Пампорово и качиха общи сторита.

Самият Андон даде възможност на последователите си да му задават въпроси в Instagram и те не закъсняха. А един от тях беше свързан именно с новата му връзка и по-точно дали има такава. И ето как отговори той:

Припомняме, че през 2021 г. влогърът се раздели с дългогодишната си приятелка, влогърката Никол. Ивана пък имаше връзка със състезателя по спортна стрелба Ангел Чонин. Връзката им обаче не продължи твърде дълго и още през миналата година общите им снимки в Instagram бяха изтрити. На този етап не е ясно дали между Ивана и Андон има нещо повече от приятелство.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!