Журналист към Костадинов в НС: Как си купихте къща до Варненското езеро и какви са контактите Ви с ТИМ?

Как си купихте къща до Варненското езеро, г-н Костадинов? Какви са Ви контактите с ТИМ и с г-н Гуцанов, какви са Ви контактите с г-н Врабевски? Плащат ли американските власти на „Възраждане“ да си правят кампаниите и кой е платил на автобусите за протестите? Г-н Цончо Ганев човек на ТИМ ли е?“

Тези въпроси отправи журналистът от „Шибанистан“ Симон Милков в кулоарите на Парламента към лидера на „Възраждане“. На този фон пък Костадин Костадинов отвръщаше на опонента си със: „след като сте осъждан и и подсъдим какво прави в Народното събрание?“. Според политика Милков оронвал и престижа на институцията.

„Аз го уронвам? Вие блъскахте до онзи ден служителите на НСО.“

По време на острото интервю Милков заяви, че Варненската окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство срещу бащата на Костадинов, след като по думите му той и привърженици на „Възраждане“ са нападнали него и екипа му във варненския квартал „Кайсиева градина“. Лидерът на политическата партия категорично отрече тези твърдения и многократно подчерта, че те са лъжа. Милков обаче продължи с въпросите:

„Попитахме съпругата ви как със заплата на уредник на археологически музей придобива апетитни имоти във Варна? Как си купихте къщата за 180 000 евро във Варна?“

В заключение Костадинов заяви, че всичко изговорено е лъжа и клевети и попита за пореден път кой е допуснал подсъдимо лице в Парламента.

На финала журналистът коментира пред събралото се множество в Народното събрание, че е чакал 40 минути и е питал 3 пъти лидера на „Възраждане“ дали може да му зададе въпрос, при което е получавал откази. По думите му в последния момент, когато Костадинов е видял, че има медии и е заобиколен от депутати, е „решил да прави панаир“. Това са актуалните въпроси, зададени от хората, категоричен е Милков.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

one × four =