Двойка прави секс със суингъри, докато децата са на училище

29-годишна британка, която е регистрирана в OnlyFans под името Виста Уайф, смята, че сексуалният живот трябва да бъде разнообразен.

Затова, след като постигна успех в популярен сайт с откровено съдържание, тя стартира собствен интернет проект за суингъри, пише Daily Star.

Виста има съпруг и две деца в училищна възраст. Срещнала съпруга си на младини – той бил на 17, а тя на 16. От десет години живеят в официален брак, а преди три години съпругът й предложил на Виста да поканят още една двойка в леглото им. Оттогава това се превърнало в редовна практика за тях. Размяната на партньори става в дома им, докато децата са на училище или в хотели.

„Посланието, което искаме да предадем, е, че е абсолютно нормално да искате нещо повече в сексуалния си живот. А на нашия уебсайт ще намерите отговори на всички въпроси, които може да имате, ако възникне такова желание,“ пише Виста Уайф.

Двойката с вълнение си спомня първото си изживяване със суингъри: според Виста те са прекарали много време, за да се уверят, че всички участници се чувстват достатъчно удобно.

„Преди това нямах други мъже и в началото бях малко шокирана, но след това се отпуснахме – и всичко се получи,“ продължава тя.

Виста също използва други платформи, за да сподели опита си с двойки, които се интересуват от темата.

Например, тя има акаунт в Tiktok, където повече от 80 хиляди души са абонирани. Въпреки впечатляващия брой фенове обаче, има и много такива, които осъждат начина й на живот и дори сред близките й.

„Най-добрата ми приятелка, с която сме заедно от петгодишни, спря да общува с мен. Знаех, че ще бъда критикувана в социалните мрежи, но не бях готова за това,“ разказва тя.

Основният съвет, който тя дава на двойките, е да не се опитват да спасят брака с помощта на нови сексуални преживявания. Според Виста този метод не работи и е по-добре да станете суингъри, които могат да се похвалят със силна връзка.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply