Бойко Борисов се оплака, че „Възраждане“ протестирали по-бурно при него

Винаги сме били за най-голяма ваксинация и винаги сме подкрепяли зеления сертификат. Когато „Възраждане“ бяха окупирали МРРБ всички вие казахте колко хубав било на протеста, а те чупят и трошат. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи с видео на живо в профила си във Facebook. 

„Който сее ветрове, жъне бури. Или когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, имаме различни тези, направили си протест и изведнъж станаха лоши. А защо преди година бяха добри. Не бъдете на 112 място по свобода на словото, а извадете кадрите преди една година“, посъветва медиите Борисов.

Попитан как ще коментира оставката на Сотир Цацаров, Борисов отговори: „Кметовете ни ще си отдъхнат. Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, „Да, България“. От една страна добре. От друга страна антикорупционната комисия незабавно трябва да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него“.

Относно влизането на ДАНС в „Булгаргаз“ бившият премиер заяви: „Хасковската група на Асен Василев стърже тази на Румен Радев“. И допълни, че не знае какво са правили хората на Радев като шефове на дружеството. 

Лидерът на ГЕРБ коментира и сканадала между Илиана Раева и министъра на спорта. „За да кажеш, че в гимнастиката са лакеите на мафията, тези хора си мислят, че са още в предизборна кампания. Имаше пост на премиера, който застава зад своя министър на сторта. И днес се обади шефът на мафията и има мир и любов. Кръстникът на мафията се обади да се оправят“, каза Борисов.

„Упрекът към мен беше, че сме финансирали художествената гимнастика, но те победиха Русия – шапка до земята им свалям. Арена „Армеец“ е препълнена, деца викат в естаз, подкрепяйки шампионките. Кой кръстник в момента ги сдобри, на коя мафия?“, попита експремиерът и допълни, че този кръстник стои високо и раздава задачи.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар