Хипермаркет с евтини храни отваря Веселин Марешки

След като разби картела на горивата, продава най-евтините лекарства в страната,  лидера на политическия проект “Воля” Веселин Марешки, обмисля да отвори верига хипермаркети с евтини храни, защото това е “другият грабеж” в държавата.

 

Марешки вече отвори бензиностанции в редица градове с по-ниски цени на горивата. Бизнесменът отново посочи, че има голяма разлика между цените на горивата в София и Варна, а откакто е спечелил концесията на варненския плаж, цената на чадъра е 2 лева, а не 10 лева.

 

Марешки се зарече още, че ако спечели изборите, до 1 година ще свали цените на горивата в цялата страна. Той няколко пъти подчерта, че е честен и почтен. Бизнесменът допълни, че политическите партии го атакуват със своите медии “бухалки”. Обвиненията за начина, по който прави бизнес, той определи като “нелепости”, а причината за появата им е, че той и хората му били антисистемни играчи. По този повод Марешки заяви, че вярва в “кармата и звездите”. Той подчерта, че още през ноември е предрекъл избори на 26 март, но не обявил датата, защото се опасявал да не я променят, след като той я е прогнозирал.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

19 − 8 =