БРУТАЛНО: Тийнейджъри пребиха до припадък свой връстник в София (ВИДЕО)

Поредно видео на агресия между тийнейджъри изтече в социалните мрежи. Зрители ни изпратиха брутално видео как тийнейджъри бият до безсъзнание свой връстник в София. Действието се случва в столичния квартал “Лагера“.

„Причината за побоя над тийнейджъра е момиче. Преди самата случка момчето, което е станало жертва, е заглеждало приятелката на побойника, това е причината за цялата случка.“ Това разказа източник на „Евроком“, който пожела да остане анонимен.

Припомняме, че във вторник клип в социалните мрежи „взриви“ обществото. На него около 10 души бият само момче.

Източникът ни разказва, че „заглеждането“ на момичето, което се превръща в причина за побоя се слува преди побоя на момчето. 

„Момичето, което е причината за скандала също е нанасяла удари върху бититото момче. Две момчета са го държали, а тя и нейна приятелка са го удряли“, разказва инточника ни.

Тя разказа, че битото момче не е в болница, но е с множество синини и съмнения за сътресения, и психически е много по-зле, отколкото физически.

„Имам наблюдения върху младежи на подобна възраст и мога да кажа, че те си търсят причина да се сдърпат. Слючвало ми се е момичета на по 13-14 години да ме заплашват, защото съм погледнала приятелите им“, разказва източникът на „Евроком“.

„Евроком“ научи, че момчето е било разпитано в 06 РУ СДВР в София.

Призоваваме всички замесени, както и търсещи възмездие да прекратят действията си и да оставят органите на реда да си свършат работата.

Държавната агенция за закрила на детето остро осъжда и се противопоставя на всякакъв вид насилие над деца. Последните дни бяха белязани от изключително тежки такива, за съжаление единия, от които с фатален край за едно дете.

видеото може да видите ТУК

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар