Михаела Филева призна за голяма трагедия

Талантливата певица Михаела Филева е повече от емоционална в първия ден на новата година. Тя показа гаджето си, с когото са празнували заедно, но разкри шокиращи неща, които са й се случили през 2021 г. 

Оказа се, че това е най-лошата година за Михаела, след като е имала изненадващи загуби на любими хора.

„Няма да ви лъжа, изпращам най-ужасната година в живота ми от много време насам в личен план, наложиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в рамките на тази проклета 2021-ва година“, избухна тя.

И продължава: „Но мисълта ми е друга – искам да ви благодаря, защото вие – публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален план! Предполагам всичко е “Ин и Ян” наистина в крайна сметка.

Благодаря ви, че ми давахте стимул да издам пореден албум, благодаря ви, че препълвахте залите и летните театри на националното ни турне заедно с Максим Ешкенази и симфоничните оркестри! Че гледате милиони пъти новите видеа, които създаваме за да илюстрираме музиката ми! Нека новата 2022-ра ви донесе здраве, щастие и благословение! Обичам ви много“.

Със сигурност сред неприятни моменти е и отпадането й от менторския стол в „Гласът на България“, където две години се изявяваше повече от успешно.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар