Младеж като тигър сам преби 3 мутри в магазин (видео)

Видео от бой в квартален магазин взриви коментаторите в мрежата. На клипа, излъчен от БТВ, се вижда млад мъж, сбил се с трима агресивни хулигани, за да защити своя приятел – продавач. Екшънът, за който се предполагаше, че е заснет в Бургас, е уловен от камерите на денонощен магазин в столичния ж.к. „Люлин“, пишат от Бургас 24.

Трима мъже, облечени в тъмни дрехи с качулки, приканват младо момче да излезе с тях извън магазина, за да се разберат. От разменените реплики става известно, че момчето е предизвикало гнева на хулиганите, тъй като се е застъпило за своя приятел.

Мелето започва, а ситуацията е трима срещу един. Хората гледали видеото разпознават сред мъжете в черно- Веселин Ермалаев – Весо Телото. Ермалаев е арестуван в миналото заедно с брат си Павел за бомбени атентати срещу партийните офиси на ДСБ и РЗС в София, а в досието му има и ефективна присъда за търговия с дрога. 

Сред коментарите под видеото се вижда подкрепа на хората за младежа. Те пишат: „Евала, на момчето! Един истински тигър“!

Част от тях са възмутени, че продавачът, който е бил в основата на спора не се включва в помощ на младото момче: „Пича има сърце, а приятеля му стои и гледа как се бие с трима заради него и нищо не прави“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар