Дара се пусна в окаян вид

Дарина Йотова успя да изплаши феновете си, вместо да ги провокира!

Фурията Дарина Йотова – Дара накара фенове да си леят куршум. Вчера тя публикува свои снимки, на които изглежда меко казано странно и дори окаяно.

С фотосите Дарина целеше да илюстрира ефекта от житния режим на Петър Дънов, който преминала успешно, но не й се отдаде. Първо, защото кадрите не показват почти нищо от тялото й и второ, защото погледът й е на човек със суицидни мисли.

Почти „обърнала очите“, Дара прилича на прясно надрусана и това не остана незабелязано от почитателите й.

Някои от тях сериозно се разтревожиха да не би любимката им да е залитнала по забранените вещества. Други пък се притесниха, че лудетината на Саня Армутлиева има психични проблеми…

Каквато и да е причината – предполагаме, че Дара просто е искала да се направи на оригинална, страхуваме се, че не й се получи.

А колкото до заспалия, унесен поглед – в него няма и грам от съблазънта на изкусителките със закачливо присвитите очи. Затова съветваме певицата да не преиграва и да показва това, което има – естествения си чар и дивотийка.

Колкото до режима на Дънов, нека много да внимава какво хапва в дните след него. Защото, както самата тя отбеляза, грешното захранване може не само да стопи постигнатото, но и да й върне килограмите по две.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар