Крадци задигнаха джипа на Росен Плевнелиев пред очите на Деси Банова

Джипът на Росен Плевнелиев е бил откраднат пред очите на съпругата му Десислава Банова от подземен паркинг в столичен мол, съобщава „Нова“.

„Случката се разиграла в събота в мол на околовръстното в София. Около 15,45 ч Банова паркирала колата и, вървейки към входа на мола, чула сигнала за заключване на колата. „Говорех по телефона, когато един мъж с огромна раница на гърба доста арогантно се бутна поне 3 пъти в мен. Може би, ако не говорех по телефона, щях да реагирам доста по-бързо, защото бях чувала за подобна схема. Влизайки, не видях мъжа да влиза в мола с мен, и усетих, че нещо се случва. Върнах се – видях го, че той се насочва към моята кола. И видях как тя се отдалечава и излиза от паркинга с друг шофьор“, разказа Банова пред Нова телевизия.

Той, бутайки се в мен, се опитва да прихване сигнала на ключа. Другото лице, което седи до колата, влиза в нея и потегля безпрепятствено, обясни схемата тя.

Още на първата минута 112 бяха уведомени за кражбата. Потресаващо е, че това е четвъртия случай за последния месец в този мол. Абсолютно безнаказано и нагло, пред камерите, коментира Банова.

6 минути след кражбата – в 15,56 ч, крадците заглушават джипиес сигнала до застрахователната компания и този до приложението в моя телефон, разказа още Банова. Последно видяла колата си на околовръстното.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар