Тормозят Божидар Чорбаджийски и гаджето му Анастасия

На системен тормоз са подложени бившият капитан на ЦСКА София Божидар Чорбаджийски и гаджето му Анастасия. Двамата са преследвани от комшия в Полша, където защитникът носи екипа на местния Стал (Мелец).

Всичко започнало преди около седмица. Тогава бранителят и моделката си поръчали храна за вкъщи. При пристигането й Чорбаджийски случайно се засякъл със свой съсед. Комшията се загледал в клубния суичър на Божидар и го познал. Обяснил му, че в фен на Стал. Започнал да го кани на гости, за да си говорят за отбора.

Явно е бил в не много адекватно състояние и крайно настоятелен. Българинът успял да отклони поканите и с Анастасия решили, че е приключело. Не така мислел съседът им. Той започнал методично да тропа по вратата им в различни часове. Единия път било 01.00 ч през нощта.

Друг случай започнал да блъска в 07,30 сутринта и ги събудил. Бесният Божидар отворил вратата и бил засипан с покани за кафе. Отново обяснил на мъжа, че това няма как да се случи. Най-притеснена била половинката му. През целия ден, докато била сама у дома, тя не посмяла да излезе. Заради непрестанното думкане дори говорила със своя приятелка по телефона шепнешком, за да не чуе нахалният комшия. Тя била крайно притеснена как ще издържи двата дни, в които Чорбаджийски отсъствал от дома заради ангажиментите със „Стал“.

„Със сигурност няма да мога да спя. Затова ще правя коледни сладки, за да отклоня мислите си от мъжа“, сподели красавицата. Анастасия и Божидар се прибират България за празниците. Те се надяват през таза време съседът им да се осъзнае и след завръщането им тормозът да в приключил. В противен случай обмислят смяна на жилището, пише „България Днес“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар