Смел и безразсъден. Влезе с „Audi“ в бурни води. Реката го отнесе, но се спаси (ВИДЕО)

Водата често е очарователна, но понякога може да бъде много опасна, особено ако не мислите, преди да действате. Собственик на Audi S3 научи това по трудния начин, след като се опита да пресече бурна река в Румъния, а изпълнението му беше записано на видео, което се появи и в YouTube, пише AutoMedia.

Лайфстайл09:50 | 20 декември 2021Обновен: 13:41 | 20 декември 2021

Смел и безразсъден. Влезе с „Audi“ в бурни води. Реката го отнесе, но се спаси (ВИДЕО)

Вижте защо пресичането на бурни води с автомобил не е добра идеяПо материала работи: Слав Велев

Смел и безразсъден. Влезе с "Audi" в бурни води. Реката го отнесе, но се спаси (ВИДЕО)

Водата често е очарователна, но понякога може да бъде много опасна, особено ако не мислите, преди да действате. Собственик на Audi S3 научи това по трудния начин, след като се опита да пресече бурна река в Румъния, а изпълнението му беше записано на видео, което се появи и в YouTube, пише AutoMedia.Свързани статии

Видеото започва с показването на буйна река и на жена, преминаваща през пешеходен мост, преди да видим Audi-то. Неговият водач моли жената, държаща телефона да се качи в колата, то тя отказва, тъй като иска да гледа как колата преминава. Автомобилът потегля и нещата бързо излизат от контрол.

Хечбекът навлиза в реката и почти веднага предната му част е завъртяна от силата на водата, след което се блъска в мостчето. То не издържа на напора и бива избутано, а видеото завършва точно преди автомобилът да бъде пометен надолу по реката.

Според информациите, мъжът е успял да се спаси, след като колата е заседнала малко по-надолу по течението. Пристигналите на място пожарникари, които са го извадили от автомобила. Видеото обаче е нагледно доказателство за това, че водата е най-мощната сила на природата и не се интересува какво се изпречва на нейния път, дори това е да хечбек на Audi.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар