Агенция „Alia Models“ набира нови лица

Модна агенция „Alia Models“набира момичета и момчета за нови лица – модели и фотомодели /начинаещи или с опит/ на територията на цяла България. Очакваме амбицирани млади и позитивни лица, които имат потенциал и желание да бъдат модели.

Ако ваши приятели, семейство или просто познати са ви казали, че трябва да станете модел и като гледате снимки на модели по реклами, списания и един глас ви нашепва „Та това мога да съм аз“ тук може да постигнете всичко това.

За агенция: Агенция Alia models е основана и позиционирана в град Варна в средата на 2012 г. под патронажа на Кирилка Христова. Агенцията има за цел да привлече нови лица в света на модата, като ги представя на най-високо ниво, както на българския пазар, така и чужбина. Техните букъри работят и си сътрудничат с агенции по целия свят, като такива, разположени в Азия, Европа, Африка, Австралия и Америка. Някои от лицата на агенцията са участвали в множество престижни конкурси за красота, както в България така и в чужбина. Клиенти на агенцията с течение на времето са били и продължават да бъдат много световни и местни марки, което отличава фирмата значително.

За повече информация относно кастинга на модна агенция Alia Models:

Момичета от 170 см до 180 см.

Момчета от 183 см до 190 см.  

Изпрати ни мерките си, както и две снимки – в лице и цял ръст.

Mail: [email protected] 

Instagram:  aliamodelsagency 

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар