Жанета Осипова показа всичко от Малдивите (снимка)

Плеймейтката Жанета Осипова пропусна първите паднали снежинки в България, а вместо това се пече гола на Малдивите. Там от близо две седмици, но категорично крие в чия компания е на екзотичния остров.

Бившата звезда от „Фермата“ не пропусна възможност да дразни последователите си с разголени снимки, на които винаги е сама. Осипова събра всички погледи с гола плът и провокативни пози, с които последователите й от мъжки пол рязко се увеличиха.

На един от кадрите Жанета позира на плажа по бански, а на врата си е сложила вълнен шал и на главата зимна шапка. С това тя искаше иронично да покаже, че докато съгражданите й зъзнат от студ в родината, тя се намира на много екзотично и топло местенце.

От останалите кадри ясно си личи, че блондинката тъне в лукс на Малдивите. „Защо се снима все сама? Имам предположение – другият човек не е за показване. Може би човекът е пенсионер? Или пък се пази да не го видят жена му и децата къде и с коя е…“, гласи един от най-любопитните коментари по повод поредната екзотична ваканция на Осипова.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

four × one =