Ицо Хазарта за заплахите: Има много начини да навредиш на един човек

Не отговорих на човека, който ми отправи заплахата онлайн. За мен по-важно беше да покажа как тя ми е подействала.

Това каза депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, в ефира на bTV.

В деня на полагането на клетва на новия кабинет Петров каза от парламентарната трибуна, че е получил предупреждение да не подкрепя партията на Кирил Петков и Асен Василев, защото ще загуби най-ценното, което има. Именно тази заплаха го накарала да встъпи в политиката.

„Спокоен съм за себе си. Имайте предвид, че в света, в който живеем има много начини да навредиш на един човек. Те не са непременно свързани с физическо посегателство. Не мога да бъда сигурен дали авторът на това послание беше в пленарната зала. Може би за себе си мога, но ако отговоря директно на този въпрос, това би ме поставило в много особена ситуация“, призна още той.

„Хората очакват промяна. Очакват нещо различно от това, което са получили досега. Според мен има значение, че тези хора ме познават. Те очакват нещо различно. Разчитам на хората, заради които се реших на тази стъпка. Това са Кирил Петков и Асен Василев. Разчитам и на Николай Денков, който е изумителен в своята сфера“, каза Ицо Хазарта, който още преди изборите обяви, че ще работи в сферата на образованието.

„Това, което искам да променя е децата да започнат да ходят с интерес на училище. Да не е наказанието и страха от двойката водеща сила. Ние като страна имаме огромна нужда от подем в образованието. Аз не съм направил нищо за моята страна и няма да се чувствам добре, ако не опитам да променя това“, допълни Петров.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар