Варненки в ТОП10 на най-красивите жени в света:

След като ни запознаха с най-красивите мъже, Traveler’s Digest решиха да помогнат и на нас, мъжете, да разберем кои места са населявани от най-красивите жени на планетата.

Дори да нямате по-специален интерес към тях, то може да използвате тази информация като ориентир затова на кои места ще срещнете най-сериозна конкуренция или къде НЕ трябва да водите мъжа си на почивка, ако е от тези с „по-слаби ангели“.

10. Монреал, Канада
Съвсем няма да е преувеличено, ако кажем, че Монреал е канадският вариант на „Лас Вегас“. Може би казината и всички останали забавления са с една идея по-малко като брой от митичния американски град, но за сметка на това има изобилие от красиви и сексапилни представителки на нежния пол.

9. Сеул, Южна Корея
Оставам с впечатлението, че Сеул е градът, в който са събрани всички красиви жени и мъже на планетата. Южнокорейската столица намери място и в предишната класация на Traveler’s Digest. Дали пък просто нямат някакви тайни симпатии към тази страна? Едва ли, погледнете просто женската поп група – The Wonder Girls и ще се убедите в това.

8. Амстердам, Холандия
Градът, в който всичко е позволено и най-вече марихуаната. Оставете всякакви задръжки и тръгвайте към Амстердам. Там ви чакат невероятно красивите и ослепителни холандки, някои от които срещу определена сума биха могли да сбъднат и най-мръсната ви фантазия.

7. Тел Авив, Израел
Досега бях чувал много неща за Израел, но затова, че там има привлекателни жени – не бях. Определено голяма грешка от моя страна! Столицата на Израел може да се похвали не само с митичните си забележителности, но и с невероятните си жени. Малко известен факт е, че приятелката на Леонардо Ди Каприо – Бар Рафаели (това е име на жена, а не на заведение) е от израелски произход.

6. Москва, Русия
Лично аз съм леко разочарован от факта, че Москва и по-специално рускините са поставени едва на шеста позиция. Братушките могат да се похвалят с много неща и едно от тях са именно жените, които дори без обилно количество водка изглеждат повече от привлекателни за ценителите на женската красота.

img_6455

5. Варна, България
Или представители на Traveler’s Digest са посетили Варна през зимата, когато живота край морската столица на България е затихнал до неузнаваемост или са написали статията си, без да направят по-сериозно проучване на нещата. Смея да твърдя, че варненките и по-специално всички красиви българки, заслужават място в тройката за най-красиви жени на планетата.

4. Буенос Айрес, Аржентина
Аржентинките са с гореща кръв, а има ли нещо по-привличащо от красива жена с буен нрав? Мнозина определят Буенос Айрес за града с най-красиви жени в цяла Южна Америка. Не мога да твърдя, че това е така, но според снимките, които виждам по-скоро съм склонен да се съглася с тази максима.

3. Ню Йорк, САЩ
Няма как мегаполис като Ню Йорк да не попадне в тази класация. Животът в американския град е 24/7/365 и винаги там нещо се случва. Една от основните причина за това са ослепителните нюйоркчанки, които само с един поглед могат да ви завъртят главата.

2. Стокхолм, Швеция
Носят се митове и легенди за красотата на шведските жени, които са се оказали непосилно изкушение дори за местните богове Тор и Локи. Самите автори на класацията определят, че разходката по стокхолмските улици наподобява влизането в къща на риалити шоу за манекенки – където и да погледнеш все красиви жени.

1. Киев, Украйна
Най-красивите жени се намират в Киев! Факт, който няма как да подминем с лека ръка. Ако искате да се убедите в това обаче, ще трябва да отложите временно намеренията си. Точно в момента не е най-подходящото време за туристически разходки до Киев.

Източник: dama.bg   ,   Снимки: Мис Варна 2012
СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

7 + 18 =