Паулина се отрече от Стратимир

Паулина от „Игри на волята“ успя да спечели сърцата на много хора. Тя доказа, че едно младо момиче може да се бори наравно с мъжете и има реални шансове за победа, пише каналът Vbox7. Паулина се класира трета на финала на „Игри на волята“, но със сигурност тепърва ще чуваме още много за нея.

Освен че активно се занимава с музика и трупа милиони гледания в YouTube, Паулина не крие че би участвала отново в риалити формат и с радост би приела покана за предаване като „Като две капки вода“.

Но какво се случва в личния ѝ живот? Риалити звездата е щастливо обвързана, но не крие, че в миналото си е преживяла много тежка и токсична за нея връзка, след която трудно е продължила напред.

Докато беше в Игрите, името на Паулина се свързваше непрестанно и с нейния съотборник Стратимир. Слуховете твърдяха, че между двамата има повече от приятелски взаимоотношения. И двамата обаче отрекоха тези спекулации. Нещо повече, Паулина е категорична, че сексът в предаването е бил мираж.

И докато чакаме новите музикални хитове на Паулина, Vbox7 се срещна с нея, за ѝ отправи няколко забавни предизвикателства и да ѝ зададем въпроси, с които да я опознаем в различна светлина.

За детството в Полша, избора да се върне в България, Марсо и Бобката и още много – гледайте цялото видео.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар