Варненка търси студентската си любов след 32 години, искала да му се извини

Варненката Весна Милич е публикувала пост в социалната мрежа Фейсбук, от който става ясно, че издирва своя бивш любим, с когото няма никаква връзка от години. Единственото, което знае за него, е, че се казва Стефан и е от Свищов.

Двамата се запознават във Велико Търново през 1989 г. По това време 19-годишната Весна учи за фелдшер в Медицинския институт в старата столица. По това време 28-годишният Стефан е истински красавец: висок, с къдрава коса и кара бяла „Лада“. Двамата млади се харесват от пръв поглед. Прекарват заедно Нова година на ресторант, ходят на екскурзия до съседно Габрово.“Разказа ми за земетресението, което е било някога в Свищов. Показа ми планини, нали аз съм от море. Аз само слушах и попивах. Кой тогава се е пазил? Беше толкова добро момче, тип мъж“, споделя впечатленията си отпреди десетилетия Весна.

Нещата между двамата, както по всичко личи, отиват към сериозна връзка. Един ден Стефан дори предлага на своята любима брак със златен пръстен с рубин. Весна е страшно очарована за жеста и без изобщо да се замисли, приема предложението и пръстена. След това обаче нещата изведнъж тотално се объркват, когато майката на Весна започва да настоява дъщеря й да се върне във Варна, за да продължи да учи в морската столица за акушерка. Двамата влюбени така и не успяват да се видят и да се разделят, тъй като Стефан не успява да пристигне навреме от Свищов във Велико Търново. Преди да напусне квартирата си в старата столица, Весна моли съквартирантката си да предаде на Стефан домашния й телефонен номер, за да се чуят.

Минават дни, седмици, месеци, години, но мъжът така и не се обажда. Весна е огорчена и е убедена, че любимият й е обиден от постъпката й да си тръгне, без да се видят за последно. Чак години по-късно Весна разбира, че всъщност съквартирантката й Илона силно й е завиждала заради Стефан и затова, когато мъжът отива в квартирата да търси любимата си, тя го излъгала, че Весна си е намерила друг мъж и се е омъжила за него, разказва Телеграф.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар