Екшън! Охрани и мутри се биха пред дискотека (видео)

Екшън с оръжия в Бургас! Делта Гард предотвратяват ескалация и жертви.

В местна дискотека, намираща се до бургаското пристанище, е избухнал силен конфликт в стил 90-те години между няколко мъже и се стигнало до вадене на оръжия.

В центъра на среднощния екшън бил Васил Киряков, син на местния бос Иван Киряков – Бенката. Той е известен като съдружник на сикаджията Пламен Дишков – Кела.

Васил Киряков се е спречкал с клиент на заведението, но страстите не били потушени от страна на сина на местния бос. Свидетели на сцената потвърждават, че Киряков – син, заедно с неговата група са причакали другия мъж извън заведението. Когато въпросният клиент излязъл, Киряков, вече подготвен, взимайки пистолет и тейзер от автомобила си, ги вади срещу мъжа и компанията му – точно, както по времето на мутрите през средата на 90-те години.

В този момент охранителите на дискотеката се намесили спешно в екалиращата ситуация. Както можете да видите във видеата – охранителите от Делта Гард успяват да обезвредят освирепелия за разправия в мутренски стил Киряков, както и компанията му и по този начин предотвратяват злополучното развитие на конфликта, което е могло да доведе  и до човешки жертви.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар