Любен Дилов-син: Вместо министър по климатичните промени, трябваше да е за вселенското равновесие

Депутат от ГЕРБ отправи иронични реплики към бъдещия министър-председател и неговия кабинет от парламентарната трибуна.

„Няма да скрия своята симпатия към вас. Вероятно тя се дължи на това, че българите обичаме хората, които нарушават закона. Може би това е останало от хайдушките времена.“ Това заяви Любен Дилов-син от парламентарната трибуна преди гласуването на новия кабинет.

„Вие натоварвате г-жа Нинова с голяма отговорност, въпреки че много малко хора гласуваха за нея. Вие я нагърбихте да бъде коректив на самата себе си. Вие трябва да сте го учили в „Харвард“, когато един социалист ви казва, че нещо ще е безплатно, то то ще е такова за потребителите, но данъкоплатците ще го платят двойно“, заяви Дилов.

Депутатът от ГЕРБ се обърна към Кирил Петков и му каза, че има много министри, които са лоялни към президента Румен Радев.

„Вместо министър по климатичните промени, трябваше да има министър по вселенското равновесие. Нямам търпение министърът да встъпи в длъжност, за да му напиша писмо колко са зле климатичните проблеми“, допълни Дилов-син.

„От сега е ясно, че съдбата на бъдещото управление ще бъде много трудна. Ще се опитваме да не пречим, ще се опитваме да помагаме, но им пожелаваме успех. Виждам, че климатичните промени ще бъдат добре“, завърши той, пише eurocom.bg.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар