Нинова: Г-н Митов, не можете да ни уплашите с нищо! Помните ли, че и в Сибир ни пращахте?

Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с нищо повече. В продължение на 5 години ни прекарахте през огън и вода и издържахме като опозиция и не се предадохме, не се и продадохме, с нищо не можете да ни изненадате вече. Чували сме още по-силни думи за БСП от тази трибуна. Помните ли, че като управляващи и държащи цялата власт в България, веднъж просто решихте, че трябва да ни изпратите в Сибир? Така лидерът на левицата Корнелия Нинова отговори на нападките на Даниел Митов от ГЕРБ, цитирана от Фрог нюз.

По-рано от парламентарната трибуна Митов заяви: „Тези, за които гласувахте, връщат бившата комунистическа партия и мрежите на ДС във властта“.

„Водени от разбирането, че в момента България е изправена пред поне 3 кризи, БСП се включи активно в преговорите за съставяне на редовно правитество и стабилно мнозинство в парламента, които да постигнат истинската промяна. Участието ни в това правителство е продължение на 5-годишни усилия за премахване на ГЕРБ и промяната на модела. Искам да поздравя господата Петков и Василев персонално. Не съм от хората, които правят празни комплименти. Двамата положиха неимоверни усилия, за да съберат четири различни партии. Благодаря и на останалите партньори че се вслушаха в нас“, добави Нинова.

По думите на лидерката на социалистите БСП приема своето участие като социален гарант за грижа за хората.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

17 − six =