Скандално! Учител ухажвал деца и им продавал цигари без бандерол

Ученици, учители и родители излязоха на протест заради възможността съда да върне на работа уволнен учител по физическо в Благоевград, това предаде bTV. Преподавателят, който веднъж е бил уволняван, а после върнат на работа, обжалва отстраняването си от работа.

„Изпращал ми е съобщения, че ще ми изяде устните, коментира ми снимки, че съм много хубава, че иска да отидем на кафе“, това разказа пред камерите ученичка.  

Мераците на учителя станали ясни, когато момичетата спрели да влизат в часовете по физическо. Те били толкова скандализирани от поведението на преподавателя, че първо не споделили нищо. Намеците и непристойните коментари продължили и по време на онлайн обучението. „Не искам да имам учител, който има задни мисли към ученичките“, коментира друго момиче. Освен всичко друго, преподавателят продавал на учениците евтини цигари без бандерол, твърдят родители и деца.

Самият учител заяви, че ще говори пред медиите само след като мине делото, в което той обжалва своето уволнение. Той обаче вече излязъл с твърдението, че колегите му са настроени срещу него.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар