Преслава бременна с второ?

Бременна ли е поп фолк певицата Преслава? Този въпрос се върти все по-упорито из медийното пространство, а изпълнителката не бърза да дава отговор.

Клюката, че добричлийката очаква второ дете от любимия си Павел, с когото имат 3-годишна дъщеря Паола, набира скорост тези дни. Причината е, че фолкфурията е поналяла фигура в последно време и пие само вода. На празненството по случай рождения ден на кумицата й Софи Маринова Преслава не си позволи дори чаша вино и вдигаше наздравици с чиста водица – отбелязва „Уикенд“.

Ако е в очакване на второто си дете, Преслава вероятно е в първото тримесечие от бременността. От снимки от последните й участия хич не личи коремче. От видеата обаче, в които певицата танцува с феновете си, ханшът й изглежда значително по-широк, а движенията й по-плавни. Това естествено навежда на мисълта, че звездата е в очакване на бебе.

Слухът се засили на 5 декември, когато бе рожденият ден на Софи Маринова. Празненството събра Софка, Преслава, Павел и реабилитирания Гринго в 4-звезден хотел край Сливен. Добричлийката бе нетърпелива да покаже празничната атмосфера с уюта около камината. Видео на рожденичката подхрани слуха за бременността на Преслава. В него двете певици пеят, като в края вдигат наздравици – Софи с „малибу“, както се похвали, а Преслава – с вода.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар