Борисов от Банкя: Радев е резил

Борисов гласува в училището в родната Банкя.

Той отправи остри критики към Радев.

„Да ходиш на срещи на НАТО и да кажеш че Крим е руски, е срам“, заяви Борисов. Той обвини останалите партии, че упражняват „мълчанието на агнетата“ по  темата.

„Кирил Петков, предлаган за премиер, стои до този, който казва, че ако влезеш с армия в една държава, тя става твоя“, озадачи се Борисов.

„Ние чакахме инициативните комитети да издигнат личности зад които българите да застанат. Затова и не издигахме партийна кандидатура. Доверихме се на ректорите. Гласувах срещу полицейското насилие и репресиите. Резил е Радев да остане президент. Той за няколко дни успя да ни изпокара със съседите и от най-обичани да станем най-мразени на балканите. Сега се мразим със Скопие, с Албания, ненавиждаме се с Турция“, каза лидерът на ГЕРБ.

Той подчерта, че утре ще бъде изтеглен още половин милиард дълг. „Надявам се българите да проявят малко разум“, каза той.

„За съжаление и тази мръсна вода трябва да отече. Българите са свикнали да учат по трудния начин… Да си премиер е огромна отговорност, най-добронамерено им желая успех“, каза лидерът на ГЕРБ.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар