Веселин Марешки: Хората ме поискаха във властта

Бизнесменът и лидер на движение „Воля” Веселин Марешки определи като нелепи твърденията, че изкуствено поддържа ниски цени на горивата, като целта му е да влезе в политиката.

„27 години се говореше същото за бизнеса ми с лекарствата – че искам да вляза в политиката”, посочи той в предаването „Лице в лице” по bTV.

“Започнах бизнеса с горива, за да живея по-добре, като зареждам на по-ниски цени. Споделих моята радост от ниските цени на горивата с хората, те се зарадваха и казаха: Искаме Марешки във властта”, обясни бизнесменът.

„Стана спонтанно, никога съм нямал амбиции и в момента нямам амбиции”, каза Марешки, но пък отбеляза, че на фона на конкурентите си, като се кандидатира, дава шанс на себе си и на всички свободни хора.

Във връзка с проверките на негови бензиностанции той изтъкна, че „картелът е толкова силен, че може да насъска цялата държава да проверява”.

Напълно възможни са всички коалиционни партньори, каза Марешки, след като социолозите прогнозират, че формацията му със сигурност влиза в следващия парламент.

Бизнесменът е убеден, че ще постигне по-добър резултат от БСП на вота.

„Нашият бизнес модел е, че прагматиците, професионалистите, истинските патриоти най-накрая ще изгонят некадърниците и корумпираните политици”, каза още Марешки.

По думите му на предсрочния вот изборът ще е между хора от статуквото и хора, които не са били никога във властта.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

fifteen − 1 =