Участвай в „Quiz night show“ на 31 януари

QUIZ NIGHT SHOW е интелектуално-забавна игра с познавателен характер. Играе се на отборен принцип. Състезателите отговарят на различен тип въпроси в няколко кръга – твърдения, тестове, отворени въпроси, разпознаване на снимки (известни личности, природни забележителности, знамена и лога, предмети от бита и др.), разпознаване на музика и филми, въпроси с повишена трудност.

Quiz night show в бар efbet Варна

По време на състезанието се научават нови и интересни факти от живота, дори да не знаете нещо, не се притеснявайте – някой от отбора може да го знае или заедно да стигнете до отговора, мислейки логично. Ако не познаете – ще научите нещо ново и интересно.

Quiz night show в бар efbet Варна

Спортните quiz-ове стават все по-популярни начини за забавление, за интелигентни хора през работната седмица, което не е обвързано със големи шумни помещения и стоене до късните часове на нощта. Стимулира знанието, дава поощрителни награди и нови знания на всички участници.

Quiz night show в бар efbet Варна

Събери отбор! Измисли му име! Докажи, че знаеш повече! QUIZ NIGHT SHOW – Знанието и Забавлението-заедно! Ние в бар efbet Варна те чакаме с нетърпение на 31 януари  в 19:00 часа.

Quiz night show в бар efbet Варна

Адрес: Варна, Център
ул. Преслав 44
Тел. 0893 351 467

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

ten − 7 =