Акробати с акция „Шофиране #БезОтпадъци“ във Варна

На 31-ви октомври, неделя, от 15:00 часа  на кръстовището на катедралата – бул Христо Ботев и бул  Владислав Варненчик, сдружение БГ Бъди активен и сдружение Power Jump Варна ще организират кампанията  Шофиране #БезОтпадъци 

Кампанията е насочена към шофьорите на автомобили и е с цел превенция на замърсяването и повишаване на знанието във връзка с осъзнаване на личната отговорност към средата. На червен светофар доброволци ще раздават преносими пепелници и пликчета за събиране на отпадъци на шофьорите по време на престоя им на червено.

Най-атрактивният момент от кампанията ще са циркови артисти – акробати на кокили, които ще представят спектакъл,  който ще предизвика позитивни емоции и настроение. Изкуството е интернационален метод, с който да се родят усмивки и да се засилят сетивата по начин, който иначе пренебрегваме, концентрирани в натовареното си ежедневие и докато шофираме в натоварената градска среда.

А уличното изкуство ни помага да видим града, в който живеем, по един различен, по-колоритен и интересен начин. Защото каузите се приемат много по-лесно и естествено, когато са поднесени като игра, съобщават организаторите на акцията.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар