Лесно ли е да бъдеш любовница? Връзка с женен мъж

Жените, които имат връзка с женен мъж, винаги са били обект на клюки в обществото. Защото ситуацията е очевидна за повечето – любовницата стига до „всичко“, в момент, когато законна жена се жертва за успеха на съпруга си в продължение на много години. Но има и друга страна на монетата, която си струва да се разгледа.

Почти всяка жена в живота си поне веднъж попада в категорията „любовница“, защото съдбата има своите непредсказуеми обрати. И всички „прелести“ на тези сътресения стават очевидни за нея. Уикенди в уединение, невъзможността да бъдете с любимия човек всяка минута, да се радвате на успехите на вашите деца, възходи и падения заедно – всичко това може да доведе любовницата до дълбока депресия и разочарование от живота.

Как да избегнем тази ситуация? Има няколко съвета за жени, които са срещнали женен мъж по време на своя жизнен път.

Първото – опитайте се да не позволявате връзката да стане много по-сериозна от приятелство.

Не се заблуждавайте от безобидния флирт, който може да донесе големи проблеми в живота ви. За съжаление, играта често се превръща в дълбока привързаност, от която е много, много трудно да се избяга.

Ако връзката все още не е навлязла в сериозна фаза, още един съвет – не потъвайте в по-дълбоки мисли за сериозността на такива отношения.

Не очаквайте обещания от женен мъж. Повечето жени, които са били в ролята на любовница, твърдят, че три месеца са достатъчни, за да определят сериозността и намерението на мъжа. Най-вероятно мъжът влиза в тази връзка, без да мисли, че ще развали брака си заради любовницата си. По този начин задълбочаването на романа може да донесе само душевна болка. Прекъснете връзката, преди да преминете границата към сериозна обич.

И накрая, третият съвет за тези, които не могат да си представят живота си без този човек.

Повечето любовници, за съжаление, ще останат само любовници, различния резултат е изключителна рядкост. Имайте свои собствени интереси, останете максимално независими – само в този случай ще можете да задържите мъжа си до себе си и да избегнете сериозни психологически проблеми. Никой не може да забрани любовта, но в ролята на жена или любовница – изберете сами.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар