Марешки: Докато Радев и Борисов играят опасни политически игри, народът изнемогва от скока на всички цени

Веселин Марешки критикува Бойко Борисов и Румен Радев.

„Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт. И това не е случайно. Услугите са взаимни“, заяви лидерът на ВОЛЯ и кандидат за президент Веселин Марешки. Той припомни, че през 2016г. Борисов издигна неизбираема партийна кандидатура за президент в лицето на Цецка Цачева и по този начин осигури пет години мандат на „Дондуков“ 2 на Румен Радев. „Сега Радев с непрофесионализма на назначените от него министри, с хаоса, който създава, със задълбочаващата се криза на всички нива- болници, фирми, енергетика, на практика налива проценти на ГЕРБ“, коментира още Марешки.

Той подчерта, че докато Радев и Борисов играят опасни политически игри, народът изнемогва от скока на всички цени, от неуредиците в здравеопазването, от хаотичните мерки срещу COVID-19.

„Затова ние предлагаме трети вариант – вместо хората да избират пак по-малкото зло, могат да изберат нещо много по-добро. И това е пътят на просперитета, сигурността и възраждането. Нашата кампания е насочена към това да покажем, че извън тези хора, има други – почтени, професионалисти, родолюбци, които имат готови решения на всички проблеми, които досегашните политици сътвориха.“, категоричен е Марешки, пише факти.бг.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар