Неочакван обрат по „Случая Калиманци“

„Здравейте, пиша ви за случая, разиграл се в село Калиманци.

Според това, което се пише, К.К. и Г.Н. спират такси и неправомерно отнемат дамска чанта с пари (сумата от 150 лв), но това, което не се споменава, е, че тези пари са били откраднати от тях минута по-рано от (жената) проститутка и нейният сводник, седящ на задната седалка на таксито.

При опит да говорят с тях сводникът изважда оръжие. Обвиняемите съобщават за случилото се на телефон 112 и при пристигането на полицаите доброволно предават себе си и всички доказателства с цел да улеснят разследващите полицаи.“ Това пише до ИА „Черно море“ читател, който е оставил телефона си за връзка.

Ето какво разказва още той:

„Гореописаните факти са споменати в делото, но интересно защо не се споменава никъде в статиите, които се изписаха. Повече от ясно е, че искат да добавят „разкрити“ случаи към биографиите си, без да си дават сметка, че всъщност ще вкарат невинни хора в затвора. Може би и на вас и всеки друг човек с логично мислене става интересно как жената се среща с мъжете, а минута по-късно те я „обират“.

По неофициална информация същата и сводникът и са с множество криминални регистрации.

Прикачвам снимка на обявата на жената в ало.бг с цел (ако е законосъобразно) да бъде качена и други евентуални нейни жертви да излязат наяве и внесат яснота по случая.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар