Внучката на Тодор Колев – чисто гола (снимки)

Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, остана чисто гола за скандална фотосесия, качена в световен сайт, в който артисти, модели и певци от всички краища на света се регистрират безплатно, за да си търсят професионални ангажименти.

Еротичните кадри не са злонамерена атака, а са публикувани от самата нея в английския сайт purpleport.com, в който актрисата има профил от 11 месеца.

В интернет страницата Теодора се е представила като Teddy Goode, като ползва фамилията на гаджето си – ирландеца Джоузеф Гууд, с когото се венчаха в началото на годината. В графата за описание е написала: „Здравейте, аз съм Теодора Кулева и току-що се преместих в Лондон. Аз съм актриса и модел от България с добър опит на сцена и пред камера. Работила съм основно в телевизията, театъра и като модел. Отворена съм за артистична голота, не за порно“.

За да замине във Великобритания при любимия си, щерката на Албена Колева се отказа от участието си в „Откраднат живот“, където играеше анестезиоложката д-р Войнова. Тъкмо когато съдбата на героинята ѝ се заплете, внучката на Тодор Колев постави сценаристите на колене, като съобщи, че вече не желае да е част от продукцията. Още щом емигрира, Теди се омъжи за ирландеца, с когото се срещнали при едно от пътуванията ѝ до Лондон.

На сватбата внучката на Адама не изневери на ексцентричния си стил и блесна в яркочервена изрязана рокля. На церемонията, която се състоя в Лондон, присъстваха само младоженците, кумовете и най-близките им приятели. За да угоди на роднините си в България, през лятото двамата със съпруга ѝ повториха церемонията на родното Черноморие.

До момента Теодора все още не е успяла да пробие в киносредата на Великобритания, но пък се е отдала на нова страст – танците. Наследничката на Адама усвоила тънкостите на танцуването с обръч на специални курсове. Когато придобила нужните умения, веднага започнала да практикува в нощен бар в Лондон. На сцената на клуба тя се появява с предизвикателно облекло и се кърши под ритмите на силна музика, правейки фигури с мигащ в различни цветове обръч.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!