Варненката Гери-Никол сподели снимка от Италия, феновете я нападнаха

Температурите у нас вече значително се снижиха, но това не пречи на певицата Гери-Никол да събира витамин „Д“. Малко преди да се скрият и последните слънчеви лъчи, тя реши да прекара свободното си време на почивка в Италия. За това се похвали самата изпълнителка на „Яката дупара“ с публикация в социалните мрежи.

Тя сподели с феновете си снимка от Венеция, на която позира в черна прилепнала рокля, а на заден фон се разкрива красивата фасада на най-известната църква в града – базиликата Сан Марко, която е и един от най-прочутите примери за византийска архитектура.

Феновете обаче не се фокусираха върху италианския архитектурен блясък, а вместо това много от коментарите бяха насочени против визията на Гери-Никол.

„Лицето е страшно омазано с фотошоп, каква е тази челюст на последната снимка. Момичета, разберете, че като си пускате естествени снимки изглеждате в пъти по-добре!“, възмутено отбеляза един от последователите й.

Припомняме, че наскоро певицата събираше тен и от плажовете на съседна Турция в Истанбул. Тя сподели кадър от едно от най-оборотните заведения в турския мегаполис – Ruby Istanbul, което е едновременно ресторант и нощен клуб. На фотоса позираше на една от терасите в черен изрязан мини жуп с голяма панделка и топ в същия цвят. И тук феновете й веднага заляха снимката с коментари, а някои от почитателите и забелязаха, че певицита е свалила килограми.

„Да не си отслабнала?“, написа един от тях.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!