Есил Дюран: Гола на 51 във ваната (снимка)

Есил Дюран е от певиците, които не се притесняват да показват голото си тяло пред многохилядната си аудитория в Instagram.

“Бяла роза ще закича, бяла роза с бодлите, но пази се ти, пази се…..” – написа под предизвикателния пост певицата. Снимката моментално събра над 1 500 лайка, а коментарите бяха повече от одобрителни. Пълен резил: Нойзи скочи срещу Лора Крумова в ефир Камелия подпали мрежата с тази гореща снимка Лияна просълзи всички с тези думи за дъщеря си (снимка) Преди няколко седмици Есил Дюран направи емоционално признание по повод една година от промотирането на проекта ѝ “За теб не струвам”. „Вече година от първото излъчване на “За теб не струвам”-гледайте го в моя YouTube канал и не забравяйте да се абонирате! Това кратко документално видео не съм ви го показвала………НЕ бяхме спали с дни, всеки ден имаше някакви ангажименти в различни точки на нашият полуостров, ДЯВОЛЪТ (сериозна съм!!) беше по петите ми и нищо не вървеше с лекота. НИЩО!!!!

Но съм горда от себе си, че успях въпреки спънките от всякакво естество! Приключих с един период от живота си толкова динамично и стресиращо …. НО РАЗБРАХ И НАУЧИХ СТРАШНО МНОГО! А и благодарение на пандемията имах достатъчно време да асимилирам промяната в душата си!

Не се страхувайте от промяната! Пуснете старото, ненужното, за да направите място на новото и свежото в живота си! Ще чуете, че първоначалното заглавие на песента беше “Уиски и лъжи”, седмица преди да завърша видеото го смених със “ЗА ТЕБ НЕ СТРУВАМ” и не беше случайно! Аз не струвам, защото НИКОГА НЕ СЕ ПРОДАВАМ!“ – написа тогава певицата. 

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар