На дъното: Анита Мейзер моли последователите си за пари, за да джитка из Америка

Ако имате малко излишни парички, може да ги дадете на Анита Мейзер. Тя иска да продължи обиколката си в CAЩ и за целта й трябват пари. Не много – 5 хиляди долара. И затова моли за дарения. Чрез голяма интернет платформа всеки може да дари на бившата затворничка, която лежа у нас за непредумишлено убийство на съпруга си. Засега е събрала 405 долара от дарения.

„Здравейте, приятели u последователи. Почти 5 месеца съм шофьорка на моето кученце Тита из Америка. И тя иска да види още много местенца из Щатите, но паричките ни свършиха. Всички знаете, че пиша книга и ще разкажа всяка една подробност от това пътуване. Повярвайте ми, наистина имаме нужда от вашата финансова помощ. Предварително ви благодаря и нека Бог ви благославя до края на живота ви“, казва Анита Мейзер.

„Ако смятате, че заслужавам вашето финансово внимание, може да помогнете с колкото можете и желаете. Ако не, моля да бъда разбрана и неосъждана от вас, че си позволих да потърся помощ за нещо хубаво и забавно, а не за болест или нещо ужасно лошо. Вярвам, че не ме слагате в графа „просякиня“, аз наистина закъсах с паричките и си позволих да поискам закачливо от вас помощ, рискувайки голяма критика и неразбиране.

Още веднъж предварително благодаря на всички, които ще откликнат, и на онези от вас, които видях току-що, че сте ми внесли от сърце колкото ви е било комфортно“, изповяда доларовата си нужда Мейзер. Месеци наред Анита обикаля Щатите с кученцето си Тита и се снима по плажове, природни паркове, гори, езера и водопади, пише „България Днес“.

„Успях да видя малки курортни места, градчета, неописуемо красиви огромни дървета с обиколка между 10-45 метра, а височината – безкрайна…Моля, помогнете!“

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар