Музикално артистичното шоу „Есен по ноти“ на 11.11 в Двореца на културата и спорта

Хитовия музикално артистичен спектакъл „ЕСЕН ПО НОТИ“ ще бъде представен във Варна на 11.11 от 19.00 часа в Двореца на културата и спорта

В звездната дворцова вечер ще участват Веселин Маринов, Братя Аргирови, Ненчо Илчев и Павел Иванов. 

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. В продажба ще бъдат само 50% от местата в залата, затова побързайте да закупите своите билети от касите на театър „Българан“ и Двореца на културата и спорта.

Е, каква по-звездна вечер от тази?

Отново ви предупреждаваме да се приготвите за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една гореща есенна вечер на забавата и усмивките, защото само те сбъдват и най-красивите мечти!

Хитове и само хитове ще звучат в легендарната зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна на 11.11 от 19.00 часа.
Най романтичният шлагерен певец на България Веселин Маринов, неповторимите и обичани Братя Аргирови заедно с любимите актьори Ненчо Илчев и Павел Иванов ще изнесат голямо шоу за радост на всички свои почитатели.

Шоу от такъв ранг може да се види единствено на 11.11 в Двореца на културата и спорта.

11.11 ще бъде ден, гарантиращ неповторими емоции и настроение на всички присъстващи. А, всички, повече от всякога имаме нужда точно от това. Нека се заредим с много любов и настроение в очакване на Коледните празници.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!