Крадци къртят камери за наблюдение във Варна (снимки)

За нагло посегателство сигнализира варненка в мрежата. Двама апаши са откъртили камера за видеонабюдение от фасадата на жилищната й сграда. Те извършили нападението около 4 часа сутринта на 4 октомври. Случаят е от улица „Генерал Цимерман“ в град Варна.

На кадри от злополучното устройство се вижда как вървят по улицата, а когато достигат желаното място се разделят. Единият от крадците минава под камерата и след серия от подскоци успява да я прекъсне. После се оттеглили към улица „Генерал Колев“.

Вижте целия пост на потърпевшата Христина Петрова:

„Тия елементи ми изкараха акъла. В 4:00 часа заблъскаха под прозореца на спалнята ми да изкъртят камерата. След бая скокове я прекъснаха, тъпанарите не знам какво са си мислили, че като я прекъснат, файловете за година назат ще се изтрият ли… ???

Улицата е „Генерал Цимерман“ последният номер, после избягаха по „Генерал Колев“ и 6:00 пак минаха от там, дано няма други потърпевши!“

Припомняме, че едва преди половин месец в града бяха извършени няколко идентични кражби. В малките часове на 15 септември двама неизвестни откраднаха устройства за видеонаблюдение, а после се опитаха да разбият вендинг автомати във Варна.

Един от тях задигнал и охранително устройство, поставено пред друг блок в града.

Дали в случаите има едни и същи замесени лица за момента е неизвестно.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар