Ники Урумов и Нелина канят на „Смях без завеса“ на 25.10

Николай Урумов, Нелина и Калин Попов ще излязат заедно на една сцена във Варна – в шоуто „Смях без завеса“. Събитието ще се състои на 25 октомври от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Билетите са в продажба на касите на театър „Българан“ и ФКЦ. Онлайн билети могат да бъдат закупени от ТУК и ТУК

❗️Събитията се провеждат в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки. Всички зрители могат да се чувстват спокойни в безопасна среда, поради прецизното очистване на въздуха с HEPA филтри във вентилационната и климатична система на залата.

Мечтаната вечер за цялото семейство та дори и с приятели! Разбий се от смях! Каква по-добра вечер преди зимата от смях и веселба? А както тръгне така и ще завърши.

В залата ще ехти смях, музика и танци!
Ще ни заглушават бурни аплаузи – подарък за майсторската актьорска игра на комиците – Ники Урумов и Калин Попов. Ще се лее чудесна музика в изпълнение на живо от любимата на всички певица.Нелина.

Проф. Алабаш Мисирков или Мисирок Алабашев?
За секса или политиката?
За чужденците или българите?
За културните или проЗташките неща?
Еднакви ли са желанията на мъжете и жените?

Присъствайте и участвайте активно при разчепкването на всички тези теми от звездите.

Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.

И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави…

Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!