Първият капучино роман „Лесна работа“ на Даниела Иванова акостира във Варна

Даниела Иванова – автор на първия капучино-роман „Лесна работа“ започва деня с усмивка в буквалния смисъл на думата. Усмивката е ръчно нарисувана на дъното на чашата, в която Даниела пие сутрешното си капучино.

      Сред красивите орнаменти на самата чаша е изобразена разтворена книга с надпис „Лесна работа“.

„ Тази чаша ми е ценен подарък. Много специален за мен човек я нарисува и ми я подари веднага, щом прочете романа „Лесна работа“-   усмихва се Даниела,  докато крои планове с колегата си Здравко Буйнов за презентацията на книгата в Радио Варна. „Ще бъде кратко, свежо и приятно. Идеята е да се посмеем и за дълго да се заредим с добро настроение, – единодушни са двамата.

    Има много начини да станеш президент. Точно този начин, описан в хумористичния роман „Лесна работа, още не сме виждали в живота. Но след като романът излезе от печат, много нелепи ситуации и неочаквани събития скочиха от страниците му и се постараха да разнообразят политическата ситуация в България.

    „Лесна работа“ е вълнуваща история за житейските обрати За това докъде сме готови да стигнем в желанието си да манипулираме другите и какво може да се случи, когато събитията излязат извън контрол.

     Увлекателна книга за лято, море, приятен разкош и… един много странен експеримент, „Лесна работа“ се чете с лекота и удоволствие и чудесно се съчетава с чаша ароматно капучино.

Занимателният стил на Даниела Иванова, познат от авторските й предавания в Радио Варна, сега пренесен в първия капучино роман „Лесна работа“, доставя добро настроение и чудесни моменти.

Не пропускайте представянето на „Лесна работа“ на 27 септември, понеделник, от 18:00 часа, в Арт салона на Радио Варна.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар