Осъдиха варненска „жрица на любовта“

По силата на постигнато между страните в съдебна зала споразумение на подсъдимата 29-годишна жена беше наложено наказание от 3 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години.

За периода от 11 юни до 4 декември  2018 г. в района на главен път „I-9″ между Варна и Бургас 29-годишната жена предлагала на преминаващи шофьори сексуални услуги срещу заплащане, а получаваните по неморален начин нетрудови доходи използвала за лични нужди, без да ги декларира и да заплаща данъци върху тях.

Тя била многократно задържана от полицията във връзка с дейността си, като са й били съставяни съответните предупредителни протоколи. Въпреки предупрежденията подсъдимата продължила да посещава различните местности край пътя и да проституира, когато на 4.12.2018 г. за пореден път била засечена да предоставя секс-услуги.

29-годишната подсъдима вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административно наказание – глоба, отново за деяние по чл. 329, ал. 1 от НК. Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар