Жена си счупи крака в опасен подлез

Опасен подлез във Варна до спирка Ботаническа градина притеснява живеещите в Курортен комплекс „Свети Свети Константин и Елена“ и туристи, почиващи там. Подлезът е в окаяно състояние и заради това хората пресичат натоварения път Варна Златни пясъци с риск за живота си. 

Марин Маринов живее в района и всеки ден минава през подлеза. Казва, че той не е ремонтиран от години и все повече се руши. От тавана пада мазилка, стъпалата са разрушени, а на тях никнат храсти и дървета.

Аз ги чистя, защото те много бързо растат, но това ми отнема време, а и никой не ми плаща. Мисълта е, че децата могат да се наранят в големи тръни на това дърво, и това е много опасно за живота, заяви за БНТ Марин Маринов.

В подлеза няма рампа за детски колички и хора с увреждания, трудно е да се ползват и стълбите, защото много от стъпалата липсват. 

Там се хлъза една нещастна женичка от Русия, туристка, и си счупи крака. Не идват да да го пометат от отдел „Чистота“, и аз взимам голямата метла и го чистя, допълни Марин Маринов.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!