Динко заряза бежанците и тръгна след Нора Недкова

Елза Парини и ловецът на бежанци Динко Вълев избраха новата Мис Силикон във Варна

13-тата носителка на титлата „Мис Силикон“ е 20 годишната софиянка Жасмина Стоичкова.

Тя си тръгна с лента, корона и голямата награда – ваучер за естетични процедури на стойност 5000лв от Д-р Антон Тонев.

На провелия се през уикенда конкурс на морския бряг във Варна, моделката надделя над сериозна едрогърда конкуренция в лицето на още седем тунинговани посестрими.

Победителката Жасмина разкри, че с наградата ще коригира леко нослето си при доктор Тонев.Жасмина Стоичкова получава чек за 5000 лева от д-р Тонев

Новата сексбомба призна, че редовно получава неприлични предложения от представителите на силния пол, но с финес успява да отбие напористите свалячи.

Задачата на журито с председател главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини и членове Динко Вълев, поп-фолк певеца Антонио, носителките на титлата Мис Плеймейт Михаела Тодорова, Нора Недкова, Ива Атанасова – IvyДеси Димитрова – Фотосесията и миналогодишната победителка от конкурса Мис Силикон Екатерина Маринова, никак не беше лесна.

След останалите силиконки, които бяха наградени, са съпруга на бивш кандидат за кмет на Раднево Станислава Василева (на 32 години), Несрин Исинова от Плевен се окичи с титла Miss Silicone Queen, а Мис Силикон Естетик стана варненката Екатерина Йорданова.

Титлата Мис Силикон Стар беше присъдена на Екатерина Дойнова – популярна репортерка от Стар репортърс. Жасмина Стоичкова в ляво и Станислава Василева в дясно

Водещ на събитието беше организаторката на конкурса Мариана Маринова, която за 13-та поредна година застава плътно зад каузата на конкурса „Мис Силикон“.

След конкурса победителката и останалите участнички заедно с журито се забавляваха в най-новия клуб построен на територията на Морска гара – Варна.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

three × one =