Атанас Колев пусна летен хит

Младият рапър Атанас Колев зарадва феновете си с новия си сингъл под надслова „Това НЕ съм аз“, който вече може да бъде намерен в стрийминг платформите. Тракът се откроява със свежо лятно настроение, а към него излезе и видеоклип с кадри от плажа.

„Това е една приятелска песен! Много си я обичам, много си обичам видеото, много си обичам моите си хора, много обичам всички майстори и майсторки! Искам да ви става хубаво, като виждате и чувате тази песен! Насладете се на лятото с любимите си хора, не се знае утре какво ще е!“ – споделя той.

Броени часове след като парчето дебютира онлайн, неговият видеоклип в YouTube бе залят с многобройни положителни коментари от страна на меломаните. Някой от тях се пошегуваха с Наско за заглавието на песента, тъй като изпълнителят е автор и на парче с името „Това съм аз“.

„Това съм аз“, „Кой съм аз“ и сега „Това не съм аз“….какво следва „Къде съм аз“? Пс: уникална песен“, написа един от тях. Текстът е написан от самия Наско, който работи по музиката и аранжимента на парчето заедно с Roasty Suave. Видеото е реализирано от Roasty Suave.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!