Марешки за Кирил Петков: Нещастник

Не пипайте конституцията заради един нещастник!

Това написа във Фейсбук Веселин Марешки явно визирайки искането за промяна на конституцията, която не дава право на българи с двойно гражданство да стават министри.

„Категорично против съм предложената от ИТН промяна в Конституцията за премахване на забраната за двойно гражданство за депутати и министри.

След 30 години демокрация доживяхме основният закон на страната- Конституцията, да се редактира, за да уредят министерското място на един нещастник, който явно е излъгал цяла България и който е поставен в правителството с определена цел.

Що за парламент е това- да променя не кой да е закон, а именно Конституцията, за да замаже гафовете на един политически спекулант. Ако е мъж, няма да се крие зад Радев и Трифонов, а пръв ще излезе да спре това безумие!

Тези хора се гаврят и със законите, и с държавата, и с избирателите. Понеже съм сигурен, че няма нищо мъжко в него и няма да постъпи мъжки, затова: оставка!

ПРЕДАТЕЛИ! ПОЗОР! ОСТАВКА! ЗАТВОР!“

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMareshkiVeselin%2Fposts%2F1672954699575228&show_text=true&width=500

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!