Остават броени дни до най-бляскавото модно събитие във Варна

За четиринадесети пореден път морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България – Фестивал на модата и красотата 2021, организиран и продуциран от модна агенция VIP Fashion Group.

На 25 август от 20.30 ч. Морското казино във Варна ще се преобрази в бляскав моден подиум, а на събитието с водещ Симеон Лютаков ще присъстват стотици гости от България и чужбина.

Модният спектакъл ще открие полулярната дизайнерка Албена Александрова – Рошавата Гарга, която тази година отбелязва 30 години на модната сцена. Ценителите на модата и красотата ще се насладят и на бутикови официални и булчински рокли на дизайнерките Мирена Чакърова- miravision, Радостина Илиева – Алегра и Гергана Апостолова – Kiara Fashion.

В програмата на вечерта ще бъдат представени и колекции екстравагантни обувки с марка Sara Pen, бельо и бански костюми от Авангард, дизайнерски колекции на Boutique Whims, Nikola Gioka и Стефани Каменова, а популярният италиански моден бранд – Inside Us, ще представи есенната си колекция от авангардна мъжка и дамска мода.

Красивите модели на агенция VIP Fashion Group ще дефилират и с бижута от скъпоценни камъни и диаманти на марката Antiques & Gold, а за доброто настроение на гостите ще се погрижи талантливата млада изпълнителка Кристалена Стоянова.

Тази година организаторите на Фестивала на модата и красотата дават възможност за изява на модния подиум на ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна и студентите от катедра “Мода и дизайн” към Варненския свободен университет. Те ще представят свои авторски колекции за първи път на голяма сцена, с което ще получат уникален шанс да направят своите първи стъпки в света на модата.

Стайлингът на моделите е поверен на топ коафьорите от Ателие Кина Кудева и екипа на гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на събитието са Боби Решовски, Веселин Тончев, Живко Манев и Пламен Колев.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!