Начало » Топ Новини » Избраха Мис мокра фланелка 2021

Избраха Мис мокра фланелка 2021

За втора поредна година в Moonlight Bar & Resturant – град Варна се проведе конкурса Мис “Мокра фланелка”.

Над 250 гости от цялата страна станаха свидетели на грандиозното събитие. Посетителите на Moonlight Bar & Restaurant имаха шанса да преживеят едно положително и изпълнено с много емоции шоу. В ролята на водещи влязоха Денислав Иванов по известен като Dj Deni и варненското бижу Ева Добрева – Мис България / Азиа Глобъл 2019г. Жури на конкурса бяха Ева Славова – Miss Playmate 2020, Еманоела Карагьозова – топ гримьор (Emanoela Make-up & lashes), Марио Ангелов – тв водещ в Канал 0 и представител на радио “Мая”.

Последният член на журито бе специален гост пристигнал от Берлин, Германия,който е голям ценител на женската красота. Претендентките за титлата бяха пет на брой. Те преминаха през 3 тура – бански костюми,талант и разбира се за щастие на мъжката част от публиката – мократа фланелка. Във всеки тур участничките успяха да се представят по достоен начин и задачата на уважаемото жури не беше никак лесна.

Специалните гости на събитието бяха варненските таланти – Street Sounds Studio, YM, Ivcho и изненадата от организаторите саксофониста Sky Warrior. Победителката в конкурса Мис мокра фланелка 2021г. е пловдивчанката Карина Атанасова.

Тя е едва на 21години, но имаше огромно присъствие на сцената за това журито успя да я отличи с най-високи оценки. Лице на AveLin Management и Emanoela Make-up & lashes бе избрана 21- годишната Маргарита Везенкова от гр.София ,която също така получи правото да участва на международен конкурс планиран през 2022г. в гр.Варна.

Очакваме с трепет следващата среща в надпреварата за титлата Мис “ Мокра фланелка 2022”.

 
banner
banner
Budnavarna