Мис мокра фланелка 2021 – утре във Варна

За втора поредна година Варна ще излъчи своите най- сексапилни и предизвикателни победителки в надпреварата за титлата Мис “ Мокра Фланелка 2021” Официален организатор на надпреварата е модна агенция “ AveLin” . Конкурсът ще се проведе на 16.08.2021 в едно от най- актуалните места в България, което е перла в короната на нощният живот на Варна. Със сигурност вече се досещате, че домакин е “Moonlight Bar & Restaurant ”. Дом приютяващ най- красивите и предизвикателни млади дами по Черноморското крайбрежие. На предварителния кастинг се състезаваха 30 девойки. С чара си едва 6 от тях спечелиха правото да зарадват ценителите на женската красота варненци и гости на града ни. Целта на конкурса не е да се показват голи тела, а да се завладее публиката с естествен чар и красота, както и да се покажат способностите на претендентките да завладеят сънищата на мъжката аудитория, без да показват прекалено много от телата си.

Професионалната си оценка ще дадат членове на комисията, сред които са: Еманоела Карагьозова – една от най добрите гримьори в България.
Ева Славова – последната и най-красива Miss Playmate
Марио Ангелов – ТВ водещ и представител на радио Мая и Канал 0.
Главен принос за организацията на събитието има Ева Добрева / Мис България – Азия Глобъл/ . В разговор с Екипът на Медията ни, тя сподели, че не само най- красиви, но и с многостранни таланти девойки имат ниско самочувствие и не осъзнават своите красота и качества. Нейният призив е: Нека да подкрепим чаровните си момичета и с присъствието си на събитието да покажем своята подкрепа към тези, които имат смелостта да се изправят срещу достойни конкурентки за короната.
Присъстващите ще имат възможността да се включат в гласуването с аплаузите, с които даряват своите фаворитки. Добро настроение и интересни изненади очакват както претендентките, така и всички присъстващи.
Гост изпълнители ще бъдат Street Sounds Studio,YM и Ivcho

🌊 Локация: Крайбрежна алея, Варна
🌊 За резервации по телефон: +359 893 63 68 63
🌊 За резервации онлайн: https://bit.ly/2VMuINO

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!