Тридневен рок фест започва във Варна

Тридневен рок фестивал Varna Rock Adventure започва във Варна, а входът е свободен. Фестивалът, на който ще можем да видим и чуем 15 рок групи, ще се проведе в парка в кв. Аспарухово, а изпълненията започват всяка вечер от 18 часа.

„Varna Rock Adventure“ отбелязва 30-я юбилей на най-стария мото клуб в България-„Братя във вятъра“. „Искаме да споделим този емоционален момент с Вас, но един ден не ни е достатъчен. Затова на 13, 14 и 15 август Ви каним на нашия рожден ден за да се забавляваме заедно. Ще Ви почерпим с мощен БГ рок! В трите дни на фестивала ще участват повече от 15 рок групи и изпълнители.“, пишат „Братята във вятъра“.

Тази вечер (13 август) на сцената ще излязат Old Boys, Lyrex, Бумеранг, Фабричен дефект, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд.

Програмата за 14 август включва изпълнения на Арсеник, Mr. Hard, Dusty Road Driver, Епизод и Ахат.

В заключителната вечер ще можем да видим Infected Zone, Application For Kill, Mass Cremation, Claymore, Drive Your Life, Милена Славова.

„Varna Rock Adventure“ е събитие с кауза, съобщават организаторите. По време на концерта ще се събират средства за Детската клиника по онкология и хематология в УМБАЛ „Света Марина“ във Варна. С лично дарение или с покупка на рекламни материали. Този избор оставяме на вас. Но каузата е важна за болните деца, които водят най-тежката битка – за живота си. Те са герои, които заслужават да се усмихнат и да им кажем, че не са сами в тази битка.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!